56 ponttal felvennének a Kispesti Károlyi Mihály Magyar-Spanyol Tannyelvű Gimnázium-ba?
szia :)
én is oda szeretnék menni bár nekem csak 53 lett :/
szerintem a szóbeliig eljutsz és onnan már csak egy lépés ha jól sikerül
Hozott pontjaitok milyenek?
Általában 4,5 átlag és 60 körponti alatt nem sok esély van :(
De kérdező, te közelebb vagy ehhez a pontszámhoz, szerintem téged behívnak! :)
Első válaszoló, ehhez sajnos nem fűznék sok reményt hozzá :( Sajnálom.
Sziasztok !
Első válaszoló: Köszönöm, hogy válaszóltál, remélem sikerül bejutnod :)
Második válaszolók: Köszönöm, hogy válaszóltál:) 7.év vége : matek:4 töri : 5 angol : 5 nyelvtan : 5 irodalom : 5 (biosz : 5 nem tom kell -e :D ) ; 8. Félévi : az előbb felsoroltak közül mindegyik 5
engem behívtak szóbelire gondolom téged is (1. válaszoloó voltam)
melyik tagozatot jelölted meg?
Ne izguljatok!
Barátnőm két éve szóbelizett, neki volt magyar feladat + matek.
Magyar aránylag jól ment, volt közmondásfelismerés és szövegértés, ezek viszonylag egyszerűek.
Matekból kemény anyag volt, geometria, egyenletek, csakis általános iskolai anyag, igazából, ha tudod, nem annyira szívatós :)
Plusz még általános kérdések (hogy miért akarsz odamenni meg ilyesmik)
Azt mondta, a tanárok eléggé szívatósak, szóval ha nem tudsz valamit, akkor próbálnak segíteni, de inkább veszekszenek, hogy ez miért nem megy, mikor kéne mennie :( De ez igazából "stresszvizsga" szóval azt is mérik, mennyire tudsz ezzel a "veszekedéssel" mit kezdeni :) Ha magabiztos vagy, nincs gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!