Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 52 pontos kozponti felveteli...

52 pontos kozponti felveteli nagyon siralmas?

Figyelt kérdés
felvehetnek gimnaziumba ha az atlagom 4.2?

2016. jan. 26. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Persze hogy fölvehetnek,szakközép iskolákba a felvételit nem is kérik plusz 52 pont annyira nem is rossz mivel azt olvastam hogy az átlag az olyan 50-60 között mozog szóval semmiképp sem siralmaz :))
2016. jan. 26. 21:02
 2/8 anonim válasza:
Nyugla egyáltalán nem rossz az átlag olyan 40p bőven az fölöt vagy! és az átlagod is király! Gimi? simán!
2016. jan. 26. 21:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Felvehetnek még gimibe, de inkább közepes sulikba (pl. Leövey-t ajánlom :) )

Átlagos lett a központid, a jegyeidre is ezt mondanám.

2016. jan. 27. 16:37
 4/8 anonim válasza:

Szerintetek engem felvehetnek 49 pontos központi felvételivel és 4.6 átlaggal ezekbe a sulikba?

Táncsics Mihály Gimnázium (BP 16.ker)

Álmos Vezér Gimnázium (BP 14.ker)

Zrínyi Miklós Gimnázium (BP 10.ker)

Corvin Mátyás Gimnázium (BP 16.ker)

Teleki Blanka Közgazdasági Szakközépiskol (BP 9.ker)

2016. jan. 27. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsó a Corvinba igen :) Egyik ismerősöm 46 pontossal jutott be tavaly sokkal rosszabb átlaggal
2016. jan. 27. 18:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Kedves Negyedik, én Álmosos vagyok, szerintem simán be fognak hívni szóbelire.

Kérdező, te meg ne csüggedj! Sok minden fogja még befolyásolni, ki hova kerül be végül. Átlagos felvételit írtál, a mi nem túl buta, normális osztályunkban kb. öten szereztek ennél több pontot.

2016. jan. 27. 22:32
 7/8 anonim válasza:
Köszönöm hogy az én kérdésemre is válaszoltatok. Én úgy hallotttam hogy az Álmos Vezér Gimnáziumban az általános tantervű osztálynál nincs szóbeli. Ez igaz? Vagy ha van miket kérdeznek?
2016. jan. 30. 10:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen eleg siralmas de remelem azert bejutottal valahova ahova menni szerettel volna
2018. jan. 22. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!