Szerintetek van esélyem?
Berzsenyi
Szent László
Ezekbe elég nagy az esélyed. Esetleg megpróbálhatod még a Veres Pálnét, vagy a Madáchot. Igazából attól függ, mi érdekel (illetve a felvételik megosztása is). (Iskolán belül is nagy különbségek vannak.)
Óbudai esetleg.
Gyengébbek közül Teleki, Petőfi jó lehet mentőövnek (bár ha ezt mindet megjelölöd nem fogsz rászorulni).
Szia:)
Tavaly nekem is ugyanennyi lett a központim, a hozott is kb., de még így is jócskán a ponthatár alatt voltam:/
Én is a Berzsenyit ajánlanám, meg azokat, mint az 1. válaszoló!
Sajnos nem :(
Én is egyet értek az előttem szólókkal.
5-tel írtam jobb írásbelit, mint te, nekem is álmom volt az Eötvös, nem vettek fel, szóbelizni sem hívtak be :S
De ne búslakodj, most Berzsenyis vagyok és IMÁDOM! :D Csak ajánlani tudom.
VPG-be is felvettek volna, de nem voltak szimpatikusak a szóbelin. Barátnőmet ugyanolyan pontszámmal, mint a tiéd, csak német nyekre hívták be. Madáchba viszont nem.
Esetleg a fentebb említett sulikon kívül a Kölcseyt ajánlanám, az is nagyon színvonalas, főleg nyelvoktatásban.
De tényleg nagyon függ attól, mit ajánljunk, hogy mi érdekel téged :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!