Melyik szak könnyebb BME-n?
Valamennyire érdekelne mindkét karon folyó képzés.
Közleken a járműmérnöki, villanykaron meg az infó s villamosmérnöki.
Melyik a legnagyobb szívás? Tudom némileg értelmetlen kérdés, de mégis valahogy lehet különbséget tenni...
A jegyeid nem számítanak. Iskolája, tanárja válogatja milyen tudásra milyen jegyet ad. Ráadásul ez korántsem jelenti azt, hogy pont azokat tudod jobban, ami egyetemen kelleni fog.
A VIK-et ismerem, arról tudok nyilatkozni. Nem egyszerű a szak, akadnak elég szívatós tárgyak, de kellő odaadással meg lehet csinálni.
Ne az alapján akarj választani, hogy melyik könnyebb, hanem hogy melyikkel foglalkoznál szívesebben. Úgy is az lesz számodra a könnyebb, amit szívesebben csinálsz. A VIK-hez nem árt matek, fizika fakt és emelt érettségik belőlük. Infón a közép fizika is elég, de én mondjuk fakt és érettségi nélkül is elvégeztem félév csúszással az összes fizikás tárgyat.
Olvass utána a tárgyaknak, hogy milyen lehetőségeid lesznek a szakok elvégzése után.
Tegnap telefonról írtam a kérdést, így elég tőmondatokban írtam le, milyen céljaim lennének.
Igazat megvallva, mindkettő szak tetszik valamiért, nehéz eldönteni. Bár, ha jobban belegondol az ember, informatikával jobb esélyeim lennének.
Wikis oldalt már tanulmányoztam. Talán a járműveseknek több dologra kell koncentrálniuk (rajz, kémia, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!