Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Közszolgálati Egyetemen...

A Közszolgálati Egyetemen kívül lehet máshol bűnügyi nyomozónak továbbtanulni?

Figyelt kérdés

2016. jan. 24. 13:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az utolsóra: valószínüleg nem sok közöd van a rendészeti sulihoz, mert azt se tudod rájuk milyen szabály érvényes. A rendészeti szakon tanulók kapják a 25 000 Ft alapilletményt (ennek olvass utána kérdező) és kedvező tanulmányi ösztöndíjaik vannak, a koli itt olcsóbb, mint máshol, és mindenféle kedvezményekben részesülhet, a jogosítványt is kifizetik, ha még nincs, mert az kell a diplomához, szóval sok a kedvezmény.
2016. jan. 25. 09:06
 12/17 anonim ***** válasza:

Utolsó, neked meg akkor az élethez nincs közöd. Most írta, hogy 16500 a koli, ez pont másfélszer annyi mint nekem, pedig aztán semmilyen kedvezményt nem kapok, mert nem rendészeti tanuló vagyok.

Amúgy meg semmi köze sincs a rendészethez amit írtam, azt állítottam, hogy önmagában 30 ezer forintból nem fog tudni megélni soha, sehogy. Ezt cáfolni próbálod most ezzel az irományoddal?

2016. jan. 25. 11:05
 13/17 anonim ***** válasza:
A szövegértéseddel is baj van, nem cáfolok, csak közöltem, hogy nem ennyiből kell megélnie, és nincsenek olyan költségek, mint máshol, de ha neked nincs közöd a rendészetihez, ne válaszolj a kérdésre, mert itt máshogy mennek a dolgok, a kaja is biztosítva van egyébként ezért az összegért, vagyis ismerősömnek biztosítsák, szóval először a témában olvasni kellene.
2016. jan. 25. 11:14
 14/17 A kérdező kommentje:

A rendészeti szakon minden hallgatónak alapból jár ez az alapilletmény? Mellesleg félárva vagyok, és mivel a keresete megvan anyámnak, így nem esünk bele se családiba, se hátrányos helyzetű dolgokba, érettségin még csak pontokra sem méltatnak félárvaság miatt.

Tudtommal a 16500-ban nincs benne a kaja, az így jogos. Viszont nem is vagyok az az ember, aki annyira költekezne. Ha kell, akkor megtudok élni havi 30 ezerből, hidd el. Nem kell minden nap a Westendben meg más helyeken kajálni. Ha rajtam múlna, akkor hetente lazán megélnék max ezer forintból. Lehet hihetetlennek hangzik, de pl nekem az innivaló is csillapítja az étvágyamat úgy nagyjából, eleve nem vagyok az a testes, akinek annyi kaja kéne naponta. Lehet nem egészséges dolog, amit írok, de ez így van. Nincsenek nagy igényeim. A kolis kajához itt hozzászoktam, bármilyen ótvar kaját megeszek, szóval nehogy már a kaja pénzen akadj fent. Szóval úgy gondolom, hogy igenis megtudnék élni belőle. Meg ha spórolni kell, akkor annak én vagyok az embere. ;) De amint írta a kedves másik válaszoló is, legalább 10 ezret lazán tudna adni, ha kevesli/kevesled a 30 ezret.

A jogosítványt meg tényleg kifizetik? Meg milyen egyéb juttatások járnak még? Ha ez az alapilletmény mindenkinek jár, mellette még hogy lehet pénzt szerezni? Ösztöndíjat kik kapnak? Átlaghoz van kötve? (Edukáción nagy volt ott a sorban állás, ezeket nem nagyon tudtam megkérdezni)

2016. jan. 25. 15:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Ezeket az egyetemtől kérdezd meg. Én csak annyi infót tudok adni, amennyit ismerősöm mesélt, aki oda jár, most másodéves. Az egyetem honlapján biztos van elérhetőség, onnan érdemes megkérdezni.
2016. jan. 25. 16:37
 16/17 anonim válasza:
Ösztöndíjat minden rendőr hallgató kap, az alapilletményen felül tanulmányi átlagtól függ mennyit kapsz "pluszba". Mellesleg a koli nem az amire az ismerősöd gondol, ez a kar fent van a hegyen a régi kollégium épületben és iszonyatosan igénytelen. Az új koli, az másik karhoz tartozik.
2016. máj. 29. 13:11
 17/17 raptor9812 válasza:
Szia esetleg elmondanád hova jársz? én is nyíregyházi vagyok
2016. aug. 14. 03:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!