A Közszolgálati Egyetemen kívül lehet máshol bűnügyi nyomozónak továbbtanulni?
Utolsó, neked meg akkor az élethez nincs közöd. Most írta, hogy 16500 a koli, ez pont másfélszer annyi mint nekem, pedig aztán semmilyen kedvezményt nem kapok, mert nem rendészeti tanuló vagyok.
Amúgy meg semmi köze sincs a rendészethez amit írtam, azt állítottam, hogy önmagában 30 ezer forintból nem fog tudni megélni soha, sehogy. Ezt cáfolni próbálod most ezzel az irományoddal?
A rendészeti szakon minden hallgatónak alapból jár ez az alapilletmény? Mellesleg félárva vagyok, és mivel a keresete megvan anyámnak, így nem esünk bele se családiba, se hátrányos helyzetű dolgokba, érettségin még csak pontokra sem méltatnak félárvaság miatt.
Tudtommal a 16500-ban nincs benne a kaja, az így jogos. Viszont nem is vagyok az az ember, aki annyira költekezne. Ha kell, akkor megtudok élni havi 30 ezerből, hidd el. Nem kell minden nap a Westendben meg más helyeken kajálni. Ha rajtam múlna, akkor hetente lazán megélnék max ezer forintból. Lehet hihetetlennek hangzik, de pl nekem az innivaló is csillapítja az étvágyamat úgy nagyjából, eleve nem vagyok az a testes, akinek annyi kaja kéne naponta. Lehet nem egészséges dolog, amit írok, de ez így van. Nincsenek nagy igényeim. A kolis kajához itt hozzászoktam, bármilyen ótvar kaját megeszek, szóval nehogy már a kaja pénzen akadj fent. Szóval úgy gondolom, hogy igenis megtudnék élni belőle. Meg ha spórolni kell, akkor annak én vagyok az embere. ;) De amint írta a kedves másik válaszoló is, legalább 10 ezret lazán tudna adni, ha kevesli/kevesled a 30 ezret.
A jogosítványt meg tényleg kifizetik? Meg milyen egyéb juttatások járnak még? Ha ez az alapilletmény mindenkinek jár, mellette még hogy lehet pénzt szerezni? Ösztöndíjat kik kapnak? Átlaghoz van kötve? (Edukáción nagy volt ott a sorban állás, ezeket nem nagyon tudtam megkérdezni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!