Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BCE-GTK-ról mesélne nekem...

BCE-GTK-ról mesélne nekem valaki? Illetve logisztika mester is érdekelne.

Figyelt kérdés

A logisztika felé kacsintgatok, mert amit jelenleg tanulok nrm igazán tetszik.

Úgy olvastam, hogy logisztika MA-hoz BCE-GTK kell.

2016. jan. 24. 10:03
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Itt minden le van írva a logisztika mesterről. Egyébként ez nem MA, hanem Msc képzés, de ez már csak szőrszálhasogatás. Azt, hogy BCE-GTK kell, azt hogy érted? Nem muszáj, hogy erről a karról legyen alapképzésed, már ha ez érdekel.

Itt meg a többi BCE-GTK-s mesterről van anyag:

[link]

2016. jan. 24. 21:20
 2/3 A kérdező kommentje:

Hali!

Először is köszönöm a gyors választ!

Úgy érzem, hogy egy Logisztika Msc :) előtt nem ártana valami gazdasági alapozó szak. Most közigazgatást tanulok (NKE), és nem sok logisztikával, vagy szimplán a gazdaság működésével kapcsolatos ismeretre tettem szert. Bár az NKE feladata alapvetően nem is ilyen irányú tudás átadása.

Ezért gondoltam, hogy előtte elvégeznék egy Gazdálkodás és menedzsmentet, vagy Nemzetközi gazdálkodást, esetleg Közgázt.

Az általad írt oldalakat magam is megtaláltam, csak még nem volt időm átböngészni.

Egyébiránt én örülnék a legjobban, ha közigazgatás-szervező BA után egyből nekiugorhatnék az Logisztika Msc-nek :D

2016. jan. 24. 22:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát szerintem nézd meg, hogy megvan-e a szükséges kreditmennyiség, ami követelmény a felvételihez, ha megvan, akkor mehetsz egyből mesterre, fölösleges az időt húzni előtte egy másik Bsc-vel.

Egyébként van logisztikai mérnök alapszak is, ha mégsem sikerül ide bejutni (legalábbis nekem így rémlik).

2016. jan. 24. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!