BGF (mostmár BGE) duális turizmus szak vélemények?
mi a véleményetek a BGE turizmus szak duális képzéséről? mennyi a fizetés? hogy épül fel(mennyi tanulás, mennyi munka)? szabadság mennyi idő?
Megéri szerintetek oda menni? Jobb, mint a sima turizmus képzés?
És tényleg van esély arra, hogy ott kapjunk munkát az egyetem elvégzése után, ahol közben dolgoztunk?
Szia!
Én is oda szeretnék menni, és kb fél perce tettem le arról, hogy beadom duálisra, aminek egyszerű az oka: nem fogok tudni dolgozni addig ameddig kell, nem meghatározott munkaidővel, vizsgaidőszakban. Tegnap voltam nyílt napon, ott volt 2 olyan vállalat, akik a 2016-17-es évtől kezdve duálist kínálnak, szimpatikusak is voltak, és nyilván nem hátrány, hogy dolgozol suli mellett, sokkal gyakorlatiasabb leszel, de én nem érzem, hogy össze tudnám egyeztetni a tanulást a munkával. De ez nyilván egyéni döntés. Nekem nem sikerülne, de mindenki másmilyen:) Nagyon tetszett az ötlet, de az, hogy az 52 hetes év 26 hetén suli, 22 héten meló, 4 hét pedig pihenés, nekem sűrű. Szerintem jobban érné meg az, hogy nyáron elmész melózni a szakmában, önéletrajzodban feltünteted, hogy éppen viszed ezt a szakot, ez még előny is, jobb fizut is kapsz valószínű, és még gyakorlatod is lesz. Illetve nem fenyeget az a veszély, hogy megutálod, és csak azért csinálod, mert muszáj.
Remélem, segítettem, és bocsi, hogy ilyen hosszúra nyúlt :D Remélem, jövőre találkozunk a BGE-n!;)
Petra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!