Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Teleki Blanka Gimnáziumba...

A Teleki Blanka Gimnáziumba behívnak 50 ponttal?

Figyelt kérdés

Teljesen kivagyok, nagyon rosszul sikerült a felvételim... Kétségbe vagyok esve...

Mennyi esélyem van 50 ponttal és 4.8-as átlaggal?

Bioszra mennék vagy humánra...

2016. jan. 22. 15:51
 1/8 A kérdező kommentje:
Ha valaki tud valamit, segítsen!Köszönöm!
2016. jan. 22. 16:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom... Én is megjelöltem 2.-nak a Teleki Blanka Gimnáziumot (14.ker) és most nem tudom, hogy felvesznek e... De nem fűzök hozzá sok reményt, mert oda "jobbak" járnak... 4.9-es az átlagom, és 48 pontos felvételit írtam... Drukkolok hogy felvegyenek téged! Akkor minden bizonnyal nekem is van hely...:D Sok sikert!
2016. jan. 22. 16:21
 3/8 A kérdező kommentje:

Istenem, neked is ilyen jó átlagod van és téged is így lepontoztak.... Rémes.

Sok sikert!

2016. jan. 22. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát igen... Ha gondolod beszélgethetünk privátba! :)
2016. jan. 22. 16:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Rendben!:)
2016. jan. 22. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:

MINDENKIT BEHÍVNAK SZÓBELIZNI!!!

Ne aggódjatok :)

A szóbelin még javíthattok, mert az összes jelentkező (a 80 pontosok és a 40 pontosok) is egyaránt megkapják az esélyt a szóbelire, a gyengébbeknek a javítási lehetőséget.

Készüljetek fel a tételekből, dolgozzátok őket ki, és nem lesz gond :)

SOk sikert!

2016. jan. 22. 20:01
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönjük a biztatást!:)

megnyugtató!:)

2016. jan. 22. 20:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem túl erős iskola.

Szóval van esélyetek. Azt, hogy, hogyan alakultak pontosan az elmúlt években a pontszámok, amivel még felvettek nem tudom. De nem kell olyan iszonyatos pontszám hozzá, a jegyek (oda) jók és a szóbelin is tudtok javítani.

2016. jan. 24. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!