48 pontos felvételi! Szerintetek ide felvesznek? Ki jár ide?
Figyelt kérdés
48 pontos lett a felvételim... 4.9-es tanuló vagyok, nagyon rosszul sikerült... Valamelyikbe jár valaki? Azt hány ponttal vették fel oda?
Álmos Vezér Gimnázium (14.ker)
Dózsa György Gimnázium (15.ker)
Könyves Kálmán Gimnázium (4.ker)
Teleki Blanka Gimnázium (14.ker)
2016. jan. 22. 15:41
1/4 anonim válasza:
Telekibe testvérem járt, erős giminek számít. Nővéremnek 80 ponttal sikerült bejutni. 48 ponttal szerintem kevés esélyed van hogy behívjanak szóbelizni. :/
2/4 anonim válasza:
Az unokahúgom szintén a Könyvest célozta meg 4,7es átlaggal és 64 pontos központival. Szerintem nagyon necces a bekerülése ezért gyengébb gimiket is meg fog jelölni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Igen, szerintem sincs sok esélyem a Telekibe, illetve a Könyvesbe bejutni... Dózsáról tud valaki valamit? :)
2016. jan. 23. 13:17
4/4 anonim válasza:
Szia:) a Telekibe mindenkit behívnak szóbelizni. Most kell a honlapon jelentkezni. Ha jól sikerül a szóbelid akkor szerintem bent vagy:) az Álmosba is,mivel oda szinte mindenkit felvesznek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!