Valaki beszámolna nekem részletesen a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumról?
Hetedikes vagyok és oda szeretnék továbbmenni. Milyen szakok vannak? Kollégium milyen? meg az egyéb fontosabb dolgok (tanárok, elvárás stb.)
Tapasztalt diákok válaszát megköszönném.:-)
Szia! :) most olvasom, hogy Te is az AJTP-be mennél. Én most vagyok 10.-es AJTP-s osztályban. Ha oda jelentkezel, hidd el nem fogod megbánni, mert annyi lehetőséget nyújt a program. Pl.: sítábor, jogsi, ECDL bizonyítvány, külföldi angol nyelvtanfolyam, stb.. Szóval nagyon jó program... Csak egy a gond vele, hogy koleszosnak kell lenni. De az nagyon jó. Vannas szakkörök, a légkör jó, a szobák szépek, rendezettek, és 2 6fős szobára jut egy fürdő (persze ez az új szárnyon van, a régin, ahol csak lányok vannak, ott az egész épületre jut kb 10-8 zuhany). A kolesz emellett még szokott programokat is szervezni. A tanárok rendesek, de mint mindenhol van egy pár fura egyéniség.. :D
Remélem sikerül a felvételid! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!