Érted?? kérdése:
A Móricz jó gimnázium?
Figyelt kérdés
Az ott tanulók hogy látják?2016. jan. 21. 19:24
2/6 A kérdező kommentje:
A II. Kerületi.
2016. jan. 21. 21:13
3/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó suli, én nagyon szeretem. Erős, elég jó tanárok, klassz épület, szép környezet. Jó fej közösség, csak a 7.30-as órakezdés húzós egy kicsit.
4/6 anonim válasza:
Én oda jártam pár évig de nekem nem jött be.A sok sznob egoista diák miatt már eleve szörnyű volt.Mindenkinek az volt a célja hogy hogyan szúrjon ki a másikkal...senki nem volt segítőkész egyszerűen...sok mindenkivel konfliktusba kerültem emiatt.A tanárok stílusáról már ne is beszéljünk...felháborító volt hogy naponta megaláztak mindenkit és mondogatták hogy nem vagyunk ide valók és hogy elmebetegek vagyunk.Én nem javaslom
5/6 anonim válasza:
Nekem ambivalens érzéseim vannak vele kapcsolatban. Nagyon sokáig el akartam jönni onnan, de 11.-ben már nem volt értelme másik suliban újra kezdeni. Tényleg szép a környezet, maga az iskola és környéke. A sok sznob az nekem is megkeserítette az odajárásom, de szerintem ez nem a Móricz hibája,sőt, lehet máshova még több sznob jár, csak a Móriczról ez terjedt el. Van sok jófej ember ott is, csak meg kell találni. Vannak tényleg nagyon rossz tanárok, de vannak eszméletlenül jók is.
6/6 Bogi11 válasza:
Nekünk is aktuálissá vált a választás. A töri, és a matek szak is érdekelne. És a nyelvoktatás minősége. Kérem, aki tud, segítsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!