Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetem, kiiratkozás így...

Egyetem, kiiratkozás így lehetséges?

Figyelt kérdés

Szóval, Fosz képzésre járok és most tavaszal kellene végeznem viszont 1 tárgyból nem kaptam aláírást így 1 évet csúsznék.Szerettem volna szeptembertől alapszakra menni.

Arra gondoltam,hogy beadom a jelentkezésem alapszakra.Megvárom hogy felvesznek-e és ha igen akkor kiiratkoznék erről a szakról és BSC-n folytatnám ha viszont nem vesznek fel akkor ezt fejezném be és majd csak jövőre mennék alapszakra.

Ezt így meglehet csinálni?

Debreceni Egyetemről van szó.

2016. jan. 21. 15:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Meg lehet. Bármikor ki lehet iratkozni.
2016. jan. 21. 17:32
 2/2 A kérdező kommentje:

Akkor jó :)

És ugye így nem kell kifizetni a féléveket amiért kiiratkozok?Úgy tudom,hogy ha folytatjuk a felsőfokú tanulmányainkat akkor nem kell fizetni.

Köszönöm szépen :)

2016. jan. 21. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!