Középiskola váltás? Beilleszkedés? (több lent)
Most vagyok 9.-es és nem igazán érzem jól magamat a mostani gimnáziumban. Az osztálytársaimat nem igazán bírom, és nem is igazán találom a helyemet az osztályban. A tanárok sem valami jók, van több olyan érettségi tantárgy, amiből szinte semmit sem tanulunk,ahhoz képest ,hogy ez egy viszonylag "erős" suli. Tanulásilag egy erősebb gimibe mennék át, viszont attól félek ,hogy már ott se találnám a helyemet,mert ők már összeszoktak és én maradnék csak az "új lány" . Szerintetek mit tegyek?
(ha egyáltalán át tud venni az igazgató) Próbáljam meg ,vagy ne tegyek semmit és maradjak abban a suliban ahol nem igazán érzem jól magamat? 15/l
Ha ismét kilencedikes lennél, ne menj át.
Én is borzalmas osztályban vagyok, mindenki drogozik, keményen iszik, cigiznek, 3 lány van az osztályban, 2 úgy nevezett 'haverom' van. A másik két csaj rajtam kívül...ne is beszéljünk róluk.
Folyton cikiznek engem, már volt belőle egy balhém, a srácot majdnem kicsapták.
De én majd pár 10. félév-11 körül át akarok menni levelezőre(nálunk van) és úgy jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!