Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » :) sziasztok! Felvételin...

Dancsycsy kérdése:

:) sziasztok! Felvételin kb.85 pontot írtam (matek+magyar). Másoknak higy ment? Ti melyik sulikat írjátok be? :D

Figyelt kérdés
Én az Eötvösben gondolkodom, esetleg valaki más aki szintén Eötvös imádó? :D Tavaly hány ponttól hívtak be matek tagozatra szóbelizni? a jegyeim jók, 50-ből 49 pontot viszek. A válaszokat előre is köszi :)

2016. jan. 17. 11:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Meg a körbevezetés alatt sem, igaz akkorra érezhetően enyhült a hangulat, de... Voltam benn az iskolában, mert nem volt jó a szóbeli felvételi időpont (akkor még nem Pesten laktam és egy kicsit meredek lett volna a dátum, a többihez képest). Csakhogy a nyílt napot ne említsem. ;)

Egy olyan iskolának, amelyről azt mondják, hogy az ország legjobb közössége van, nem gondolod, hogy ez alapján nem az Apáczai közösségének kellene erősebbnek tűnnie, amit versenyistállónak tartanak (erről már kifejtettem a véleményem, hogy nem teljesen így van)?

2016. jan. 18. 16:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

És fantasztikus is a közössége, ezt nekem elhiheted, nem a levegőbe beszélek.

De a közösség, mint dolog, nem olyan, mint a boltok kirakata, ergo nem látod, ha ott vagy kívülállóként 1-2-3 órát, ha viszont a közösség része vagy, akkor annál inkább. Én sosem jártam az Apáczaiba (szóval belátom, hogy fogalmam sem lehet az ottani közösségről), biztos jó ott is, csak nekem kicsit meredek, amit írtál, úgy, hogy te pedig az Eötvös közösségéről nem tudsz semmit, teljesen mindegy, hogy mit "tapasztaltál".

2016. jan. 18. 19:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Kb 70-75 pont lett az enyém és ezeket írom be:

1.Karinthy Frigyes kéttanítási nyelvű Gjmnázium

-Anglol 2tannyelv

-Emelt angol

2.Kőbányai Szent László Gimnázium

-Nyek

-Emelt angol

3.Kossuth Lajos Gimnázium

-Nyek

-Emelt angol

4.Nagy László Általános iskola és Gimnázium

-Nyek

-Emelt angol

2016. jan. 20. 14:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Végül behívtak?
2016. szept. 30. 21:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Olyan nyolcvan valahány ponttal biztos behívnak
2016. szept. 30. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!