Abbahagytam a tanulmányaimat 2013-ban az SZTE-n. Mennyi ideig fogadják el az addig teljesített krediteket, ha visszajelentkezek?
Figyelt kérdés
Ha idén elkezdeném ősszel mondjuk, beszámíttathatom még az eddig megcsinált tantárgyaimat?2016. jan. 17. 10:39
1/6 anonim válasza:
Szerintem igen, de hívd fel a tanulmányi osztályt.
2/6 anonim válasza:
Az ilyesmi nem évül el, amit megcsináltál, azt megcsináltad és kész. Itt az szokott inkább fontos lenni, változott-e a mintatanterv azóta, hogy te oda jártál. Mert ha megváltozott a struktúra, a tárgyak felépítése, tematikája, a követelmények, akkor már nagy valószínűséggel nem fogadnak el bizonyos tárgyakat, csak azokat, amelyeknél egyezés van.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
Igaz, az lesz a legegyszerűbb, ha bemegyek TO-ra érdeklődni :)
Tudom, hogy változtak azóta dolgok, meg másik specializációra is akarnék menni a szakon belül, illetve levelező tagozaton, nem nappalin, mint eddig.
Ha 1-2 tantárggyal kevesebbet kellene megcsinálnom, az is nagy segítség lenne majd munka mellett :)
2016. jan. 17. 12:01
6/6 A kérdező kommentje:
SZTE-BTK
bármeddig el lehet fogadtatni a teljesített tantárgyak 80%-át
2017. szept. 18. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!