Nektek hogy sikerült a írásbeli felvételi? (2016)
Szerintem mindenkinek az a legnehezebb felvételi, amit neki kellett olyan nagy stresszhelyzetben megoldania. Én tavaly felvételiztem nekem az sokkal nehezebbnek tőnt, mint az idei. Csak a matekot néztem meg, így csak arról tudok nyilatkozni, de szerintem hasonlóak voltak a feladatok az előző éviekhez, szöges feladat pl tavaly is volt, másodfokú egyenlet, útvonaltervezős is volt az előzőben (azokkal ugye az a baj hogy nagyon időigényesek). Ami tényleg igazán nehéz volt az az utolsó feladat azt én se tudtam volna megcsinálni max próbálgattással de hát kinek van arra ideje.
Amúgy szerintem ne izguljatok ha mindenkinek rossz lesz akkor úgyis lejjebb mennek a ponthatárok. Tavaly én azt hittem jó ha meglesz kb 28 pont aztán végül 36 lett sok részpontot megkaptam én is. Remélem végül ti is elég pontot szedtek össze hogy bekerüljetek az álomiskolátokba. Sok szerencsét a szóbelikhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!