Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Matematika központi felvételi!...

Matematika központi felvételi! Másnak se ment?

Figyelt kérdés

Számomra nagyon nagyon nehéz volt, pedig amiket próbából írtam, nem lettek rosszak (30 pont felett), ez viszont siralmasan ment, úgy érzem. Neketek is gondot okozott, vagy egyszerűnek találtátok? Írjátok meg azt is, hova akartok menni.

Én a budapesti Teleli Blanka Gimnáziumba akarok menni, hát remélem, sikerülni fog...

2016. jan. 16. 13:16
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én is oda akarok menni :) nekem se ment a matek :// pedig rengeteget gyakoroltam és az előző években nem volt ilyen nehéz... De ne szomorodjunk el nekem azt mondták a matek tanár ismerőseim aki javították 167 diákból 16nak lett 30 pont feletti :/
2016. jan. 17. 20:51
 12/12 anonim válasza:

11-es ez komoly? ebből látszik, hogy mennyire brutál volt.

De jó, ezek szerint nagyon lent lesz a ponthatár...

2016. jan. 17. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!