Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Magyarországon melyik iskola,...

Tni123 kérdése:

Magyarországon melyik iskola, amelyik (rendőr) tiszt-helyettes képző? Nevet, várost tudnátok írni?

Figyelt kérdés
Ugy tudom lovas-kutyás rendőrök azok tiszt-helyettesek, és én is ilyet tanulnék. De sajnos semmilyen képem ezekről az iskolákról. Követelmények, nyelvvizsga kell-e?

2016. jan. 15. 19:06
 1/8 maci2000 válasza:
Szia , Pécsen van az úgynevezett Gandi gimnázium . Az egyik nap bejött hozzánk egy tanárja , és elkezdte mondani , hogy mennyire jó az a iskola . Ellenvetésem nem lehetett , tényleg nagyon jó . Ha hiszed , ha nem mindent fizetnek. Kollégium is van ott , ahova szintén nem kérnek pénzt , és mivel ez egy viszonylag kicsi iskola ( vagyis nem jár oda annyi diák ) jobban oda tudnak figyelni rád . 3 egész feletti átlagtól felvesznek . Ez egy úgynevezett cigány iskola , de nem kell megijedni ! Ezek nem olyanok , akik ellopják a szemedet is. Persze vannak az iskolával problémák , de hát melyikkel nincs ? xD "Aki ide járt az elmondhatja magáról , hogy egy magángimnáziumba járt."Ezt a tanár így mondta . Hogy nyelvvizsga kell-e ?Igen kell. De ott nem ,csak angolból lehet letenni , sajnos nem tudom , milyen származású vagy , de , ha esetleg cigány , vagy beás ebből a két nyelvből is lelehet tenni.
2016. jan. 15. 21:48
 2/8 maci2000 válasza:
De félreértés ne essék , nem csak cigányok járnak oda !
2016. jan. 15. 21:49
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! :)

A nyelvvizsga az már a felvételihez kell, nem csak ahhoz, hogy elvégezzem? Meg ide középsuli után lehet menni, ugye? Marmint ha esetlegesen elvégzdm, biztos munkahely meg ilyenek? :D

2016. jan. 17. 09:46
 4/8 maci2000 válasza:
Nem , ez maga egy középiskola :D
2016. jan. 24. 16:30
 5/8 maci2000 válasza:
Ennél többet nem tudok sajnos mondani , még én is csak 8.-os vagyok xDDDD Csak megjegyeztem , amit a tanár mondott. Azt ajánlom hívd fel az iskolát , és akkor próbálj informálódni .
2016. jan. 24. 16:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja értem. :) igazából nekem fősuli, egyetem, okj-s képzés vagy valami hasonló kéne... De nagyon szépen köszönöm. :D ^^
2016. jan. 31. 19:50
 7/8 maci2000 válasza:
Bocsánat xD (Nem tudtam)
2016. febr. 1. 18:41
 8/8 anonim válasza:
Miskolcon van ilyen iskola :)))
2016. jún. 16. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!