Kinek lesz szombaton felvételi?
Figyelt kérdés
Nekem Kaposvár Munkácsy Mihály Gimibe Szombatoon ti izgultok?? én nagyon! :)2016. jan. 14. 20:50
12/18 anonim válasza:
Nagyon sok sikert mindannyiotoknak!;)😊 (Én szerencsére már túl vagyok rajta...:D)
13/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat egyre jobban izgulok :) Majd irjátok meg hogy hogy sikerült :) és sok szerencsét mindenkinek :) Szoritok
2016. jan. 16. 07:15
14/18 Bencsik Flóra válasza:
Szia én is ma írok. Mert Kaposvára a Munkácsyba szeretnék menni dráma szakra.
De az írásbelit Kanizsán írom.
Sok sikert mindenkinek, amugy ne izguljatok mert elobb tul lesztek rajta es jobban is fog sikerulni :D
15/18 anonim válasza:
A magyar viszonylag könnyű volt,viszont a matek az brutális. ._.
16/18 anonim válasza:
Úgy látom nem csak nekem gyűlt meg a bajom a matekkal.Amúgy a magyar tényleg elég könnyű volt.
17/18 anonim válasza:
A 10-es feladatot leszámítva szerintem mindegyiket meg kell tudni oldani általános iskolás tudással. Az utolsó is megoldható, de az viszonylag nehéz, a többi rutinfeladat. Szóval nem mondanám, hogy brutális lett volna az idei.
18/18 anonim válasza:
Na, sziasztok! A magyar még annyira tán' nem is volt nehéz (igaz, nem tudtam befejezni), de a matek... Izgultam is, félreszámoltam is, és nem is tudtam befejezni. :( Összességében nem sikerült nekem jól. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!