Közeleg felvételi, írtunk ilyen próba felvételit osztályon belül. Össz vissz 57 pontos lett, matek 23p magyar 34p. Egri Gárdony Géza Ciszterci Gimnáziumba nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Kitűnő tanuló voltam mindig a nyolc év alatt fél évkor és év végén is. De valahogy nem fekszik nekem ez a logikai feladatsor. Kicsit izgulok a felvételi elbeszélgetés miatt, Gárdonyis tudna esetleg segíteni, hogy az utóbbi egy-két évben miket kérdeztek? Köszönöm előre a válaszokat!2016. jan. 13. 19:21
1/6 anonim válasza:
Annyira nem :) De jó, ha még átnézed, hogy miket rontottál, hogy élesben 2-3 pontot azért tudjál javítani.
A Gárdonyiba eléggé számítanak a jegyek is szóval azzal felhúzod.
Szerintem fel fognak venni.
Sok sikert!
2/6 anonim válasza:
Én is ugyan ez vagyok amit leírtál... 8 éven át kitűnő voltam, de nekem se mennek nagyon ezek a logikai feladatok :(remélem a magyar lesz vagy 40 pont a matek meg 30.... Nagyon félek én is a központitól,én is a gárdonyiba szeretnék menni :3
3/6 A kérdező kommentje:
#1 Szerintem is a jegyek számítanak, te hanyadikos vagy és milyen tagozatos?
# Te melyik tagozatra jelentkezel? Hogy érzed, hogy sikerült a felvételi? magyar annyira nem volt nehéz...matek huu brutális volt
2016. jan. 16. 18:02
5/6 A kérdező kommentje:
jaa értelek
nálunk megjöttek az eredmények maradt az 57 pont, csak matek 22p, magyar 35
reméljük elég lesz
2016. jan. 22. 17:57
6/6 anonim válasza:
11.es Gárdonyis vagyok :) No para, 55 pontos központival jutottam be a 42. helyen, simán bent vagy. A szóbelin szinte mindenki max pontot kap ha van jó kommunikácios képességed és nem áll messze tőled a hit. Simább mint gondolnátok, könnyebb mint a Dobó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!