Nektek milyen lett az érettségi bizonyítványotok? A
vizsgaeredményetek milyen lett, hány százalék?
Magyar, matek, idegen nyelv (ez utóbbi emelten) 5, töri és földrajz (mindkettő idegen nyelven) 4. A százalékokra bevallom, nem emlékszem pontosan.
2016. jan. 11. 21:10
2/10 A kérdező kommentje:
köszi,ment a zöld.. és milyen szakirányba mentél tovább? :)
2016. jan. 11. 22:18
Nekem minden érettségim 90 felett lett, az érettségi átlagom 95% volt...Angolból, németből emelt szinten, magyarból, matekból és töriből érettségiztem. Végül 490 pontom lett, de "csak" tanárira mentem, ahová elég lett volna 368 pont is. Szóval ne ez alapján ítéld meg magad. Legyen elég oda, ahová menni szeretnél, és büszkén hátradőlhetsz. :)
2016. jan. 11. 22:25
A matekom lett a leggyengébb 78%-kal, a többi tárgy (magyar, töri, angol, német, utazás és turizmus ill. informatika) mind ötösök lettek.. :) Én is tanáris vagyok most.
2016. jan. 12. 06:23
Kérlek szépen én már nem annyira most érettségiztem de 1,5 év nem volt olyan rég. Angolból és németből érettségiztem emelt szinten, a többi pedig, magyar,matek magyarul, ezenkívül föciből és töriből németül (!) ezt kapjátok ki :D Na de komolyra fordítva a némely százalékokra emlékszem azért. Magyarból 5-öst kaptam, 90%-os szóbeli, írásbelire nem nagyon emlékszem.Matek 3-as 50%-al de nekem ennyi bőven elég volt hülye voltam matekból... nem kicsit... úgyhogy ez is nagy dolog volt nekem. Angol emelt szintű 5-ös lett de "csak" 68%-al aki 2014-ben érettségizett tudja hogy k#@!a nagy sz$&?s volt (már bocsánat). Németem 87% lett emelten, töri 4-es lett németül a föci 3-as (kár érte 5 pont kellett volna a 4-eshez) szintén németül ugye. Nagyjából ennyi összesen 6 tárgyból érettségiztem a szokásos 5 helyett :D Jelenleg az ország 6. legerősebb egyetemére járok (Veszprém) és a 4. félévemet kezdem.Vicces egyébként hogy 1,5-szer annyi pontom lett mint a felvételi pontszám (!). Ennyi lett volna az én részem, sok sikert neked, és ha hasznosnak találtad akkor nekem is adhatnál zöldet kedves kérdező ha szépen megkérlek :) Ne vedd tolakodásnak de jól jön, szerintem néhányan indokolatlanul lepontoztak pedig kikérem magamnak én hasznos válaszokat adok :D
2016. jan. 15. 11:20
7/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ,természetesen mindenkinek adtam zöldet :)
Magyar emelt 70%, töri közép 85%, német közép 90%, angol közép 95%, matek közép 50% - de ennek is örültem, ugyanis 4 év alatt 5 matek tanárom volt, teljesen kikészített az egész, erre az egy vizsgrára készültem a legtöbbet.
Jelenleg jogon tanulok, jól megy . :)
2016. febr. 19. 16:42
Az én élményem még friss.:D
Töri: 68% (4)
Olasz: 67% (4)
Angol: 86% (5)
Matek: 94% (5)
Magyar: 70% (4) - Egyedül ezen akadtam ki, drága tanárom igazságtalanul lehúzta a szóbelimet, így végeztem ezzel az eredménnyel 82%-os írásbeli után. (Mindenesetre magyarból és angolból még tervezek tenni egy-egy szintemelőt.)
2016. jún. 26. 04:31
Angol magyar matek töri közép szinten 5os, tori kivételével mind 90feletti. Biosz emelelt épp hogy 5os,de csak szinte viccből csináltam, hülye vagyok hozzá és nem volt erőm sem tanulni.
Mérnökire mentem
2016. aug. 7. 09:47
Kapcsolódó kérdések: