Van esélyem még, hogy jó felvételit írjak? Mennyit gyakoroljak?
Figyelt kérdés
A téliszünet úgy elrepült, hogy egyetlen felvételi feladatsort oldottam csak meg. Eddig a suliban csináltunk felvételis feladatokat, de ott sokszor lemaradtam. Nekem az átlagnál többet kell gondolkodnom egy-egy megoldásnál. Ha ezt a hétvégét még kihasználom, vajon jól fog menni? Már csak egy hét, és nagyon nehezen tudom beosztani az időmet :/2016. jan. 8. 21:12
1/1 anonim válasza:
Csináld meg az elmúlt 3 év feladatsorait mindkét tantárgyból! Ez a pótfeladatsorokkal együtt 6-6 feladatsort jelent matekból és magyarból. Ha ezeket megérted akkor tuti biztos, hogy legalább 25-25 pontosra vagy jobbra írod a felvételidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!