Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az normálisnak számít, ha 2...

Az normálisnak számít, ha 2 hét alatt kell levizsgáznom matekból, kémiából, fizikából, informatikából és mikroökonómiából?

Figyelt kérdés
Holnap lesz ökom és kémiám. A kémia anyagnak csak a felénél tartok, ökonómiából az utolsó témakörbe még bele se néztem. Nyugtassatok meg, hogy nincs minden veszve :D Szükségem van egy kis támogatásra, úgy érzem, hatalmas a nyomás rajtam, és hogy nem fog sikerülni...

2016. jan. 8. 12:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%
Programtervező informatikus BSc (ELTE). De kijártam a vegyészmérnökit alapszakot is a BME-n, ott sincs 4-nél több vizsga egy félévben sem. Nekem a vizsgaidőszak mindig is egy fellélegzés volt, a szorgalmi időszakban meg a hajam hullott ki. Szerintem max. 5, esetleg 6 vizsga értelmes erre a 6-7 hétre. Persze nyilván függ a nehézségtől is, de nem tartom egészségesnek, hogy szorgalmi időszakban keveset kell dolgozni, vizsgaidőszakban meg kitanulod a beled.
2016. jan. 9. 00:06
 12/16 anonim ***** válasza:
65%

Heti 1 vizsga?

De szèp is volna!

Volt félév mikor a 12 vizsgás tantárgyam volt!

2016. jan. 9. 00:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Durvának hangzik, szerintem kell hozzá a szerencse is.

Nálunk 7 hetes vizsgaidőszakok vannak, orvosi. A mostani vizsgaidőszakomat így osztottam be: a Karácsony előtti másfél hét alatt letoltam a patológiát és a mikrobioszt, a patológia tételeket már a szorgalmi időszakban el kellett kezdeni persze.

Tegnap meg a kórtanból mentem el, és két könnyebb vizsgám maradt így a hátralévő hetekre.

Szurkolok, hogy sikerüljenek a vizsgáid.

2016. jan. 9. 14:56
 14/16 Tom Benko ***** válasza:
Ez két hétre? Az volt szép, amikor nekem egy napra jutott a szervetlen kémia szigorlat, a számelmélet kollokvium és egy valszám ZH. Ráadásul mindhármat délelőtt kilencre írták ki. :D Na, ez a nem normális.
2016. jan. 9. 17:38
 15/16 anonim ***** válasza:
70%

Minden sikerülhet. Egyszer 8 zh-t írtam meg egy hét alatt és mind sikerült :D Elhatározás kérdése valahol. (Igaz, a 9. zh-ra nem mentem el, mert az elhatározáson felül van egy határ)

Ilyenkor én régi zh/vizsgasorokat néztem és célzottan azt tanultam meg amit, amit szeretnek kérdezni. NEm lesz ötös, de nem is az számít ennél a szintnél.

2016. jan. 9. 22:59
 16/16 A kérdező kommentje:

Kicsit megnyugodtam, hogy nem csak nálam ér állig és hullámzik... :D

A kémia csodával határos módon meglett, a közgáz pedig épphogy nem.

2016. jan. 10. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!