Az normálisnak számít, ha 2 hét alatt kell levizsgáznom matekból, kémiából, fizikából, informatikából és mikroökonómiából?
Heti 1 vizsga?
De szèp is volna!
Volt félév mikor a 12 vizsgás tantárgyam volt!
Durvának hangzik, szerintem kell hozzá a szerencse is.
Nálunk 7 hetes vizsgaidőszakok vannak, orvosi. A mostani vizsgaidőszakomat így osztottam be: a Karácsony előtti másfél hét alatt letoltam a patológiát és a mikrobioszt, a patológia tételeket már a szorgalmi időszakban el kellett kezdeni persze.
Tegnap meg a kórtanból mentem el, és két könnyebb vizsgám maradt így a hátralévő hetekre.
Szurkolok, hogy sikerüljenek a vizsgáid.
Minden sikerülhet. Egyszer 8 zh-t írtam meg egy hét alatt és mind sikerült :D Elhatározás kérdése valahol. (Igaz, a 9. zh-ra nem mentem el, mert az elhatározáson felül van egy határ)
Ilyenkor én régi zh/vizsgasorokat néztem és célzottan azt tanultam meg amit, amit szeretnek kérdezni. NEm lesz ötös, de nem is az számít ennél a szintnél.
Kicsit megnyugodtam, hogy nem csak nálam ér állig és hullámzik... :D
A kémia csodával határos módon meglett, a közgáz pedig épphogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!