Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van esélyem a BME VIK-en ha...

Van esélyem a BME VIK-en ha nem vagyok annyira jó matekból?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem az informatikát, emelt infobol fogok erettsegizni es azt nagyon konnyunek talalom, de viszont fizikabol nem fogok erettsegizni es 3-as az atlagom fizikabol.

Matekot nagyon szeretem csak az a baj hogy hiába is tanulok sokat nem tudok nagyon jo jegyeket irni, most irtunk kis erettsegit matekbol es 48% lett, de lehetett volna konnyen 70-80% csak faradtam irtam a dogat es nem nagyon tudtam koncentralni, ebbol csak kozepszintu erettsegit fogok csinalni.

Az a baj, ha nem BME Mernokinfo, akkor mit tanuljak egyetemen? Talan meg a penzugy erdekel de az info sokkal jobban erdekel csak kar hogy matek annyira nem megy.

2016. jan. 6. 20:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
Nem fog menni. Elpazarolsz pár államis félévet, tönkreteszed magad idegileg, megutálod a tanulást, de nem fogod elvégezni a matekos tárgyaidat.
2016. ápr. 26. 22:00
 12/16 A kérdező kommentje:

Akkor mit csináljak? Más szak nem érdekel.

Amúgy azóta már javult a helyzet, nagyon sokat gyakoroltam, és most már 90% fölött írok elozo évi matek közép érettségiket.

De csináltunk fakt matek órán emelt matek érettségi kérdéseket és azokat nagyon nehéznek találtam.

Pontom nagyon valószínűleg elég lesz a bme-re, lehet hogy az óbudai nik-re menjek inkább?

2016. ápr. 26. 23:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha minden almod a BME, probald ki az elso felevet, aztan ha nem tortenik csoda, a masodikban passzivalj, jelentkezz a matekos felzarkoztato tanfolyamukra (es jarj is el!) es jelentkezz ujra mashova.
2016. ápr. 26. 23:32
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem, ez az amit nagyon el akarok kerülni. Nem akarok éveket elpocsekolni. Itt akkor most az a kérdés hogy bme vagy óbudai.
2016. ápr. 26. 23:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha fontos, hogy hamar vegezz, akkor mindenkeppen inkabb az obudai.
2016. ápr. 26. 23:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Majd, ha az emelt megy 90% körülire. Ez nem vicc sajnos.
2016. ápr. 27. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!