Van esélyem a BME VIK-en ha nem vagyok annyira jó matekból?
Nagyon szeretem az informatikát, emelt infobol fogok erettsegizni es azt nagyon konnyunek talalom, de viszont fizikabol nem fogok erettsegizni es 3-as az atlagom fizikabol.
Matekot nagyon szeretem csak az a baj hogy hiába is tanulok sokat nem tudok nagyon jo jegyeket irni, most irtunk kis erettsegit matekbol es 48% lett, de lehetett volna konnyen 70-80% csak faradtam irtam a dogat es nem nagyon tudtam koncentralni, ebbol csak kozepszintu erettsegit fogok csinalni.
Az a baj, ha nem BME Mernokinfo, akkor mit tanuljak egyetemen? Talan meg a penzugy erdekel de az info sokkal jobban erdekel csak kar hogy matek annyira nem megy.
Akkor mit csináljak? Más szak nem érdekel.
Amúgy azóta már javult a helyzet, nagyon sokat gyakoroltam, és most már 90% fölött írok elozo évi matek közép érettségiket.
De csináltunk fakt matek órán emelt matek érettségi kérdéseket és azokat nagyon nehéznek találtam.
Pontom nagyon valószínűleg elég lesz a bme-re, lehet hogy az óbudai nik-re menjek inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!