Mi a véleményetek az Európa 2000 Középiskoláról?
Figyelt kérdés
Gondolkodom rajta, hogy odamennék, de sajnos elég rossz véleményeket hallottam róla. De ezeken kívül maga az iskola szimpatikus lenne. Engem a film és média képzés érdekel. Változott valamit azóta a suli? Megérné oda járni?#iskola #felvételi #Európa 2000 Turisztika-Vendéglátó, Film és Kommunikációs Középiskola, Szakképző Iskola
2016. jan. 6. 20:15
1/10 anonim válasza:
Gyenge, a tanárok is állandóan váltják egymást. Szerintem keress mást!
2/10 anonim válasza:
Szia,szerintem nagyon jó suli én is ide járok sima gimibe.Szerintem nagyon megéri ide járni,mert ugyan van tandíj de cserébe rengeteget nyújt a suli pl:ecdl vizsga,nyelvizsga,ingyenes szakkorok,korrepetalasok ha szukseges,kulfoldi utak,korcsolya...
A hangulat is nagyon jó,családias,és a nyelvtanulás nagyon erős.
Én nem bántám meg,hogy ide jöttem úgyhogy ha tényleg érdekel szerintem gondold át:)
4/10 anonim válasza:
A mostani tandíj havi 30 ezer forint de szerintem megéri a nyelvtanulast nagyon komolyan veszik 10-be ha jol megy az angol mar elore hozott angol erettsegit lehet tenni a film es mediarol nem sokat tudok csak annyit hogy nagyon felszerelt a media terem bar a tanarra sokan panaszkodnak de annyi pozitivum van abba ha medias vagy hogy akkor mar nem kell kotelezo szakkore jarnod de a tanarok lenyegeben nagyon jofejek es segitokeszek bar ez attol is fugg milyen tanart fogsz ki es igen sokat valtozott a suli mert azok akik nem voltak oda valoak azokat vagy kidobtak vagy elmentek maguktol szerintem a mostani helyzetbe a suliba tobb a pozitivum mint a negativum
5/10 anonim válasza:
Engem felvettek turisztikara :) vegul ide jossz? Ja es valaki nemtudja hogy masodik nyelvet heti hany oraba tanulom majd?
6/10 anonim válasza:
Hány embert vesznek fel turisztikára?
7/10 anonim válasza:
Mostanában kb. mennyi a tandíj?
8/10 anonim válasza:
2023/2024: 120000forint/ 1 hónap
9/10 anonim válasza:
Igen, 120 000ft lesz szeptembertől.
Aki szerint sok a pozitívum az biztosan az igazgató gyerekeinek osztályába jár. A többi gyereknek nem jár az a színvonal.
10/10 anonim válasza:
Attól függ érdemes-e ezt választani hogy jót vagy rosszat szeretnél magadnak és szeretnéd-e hogy a szüleidet lehúzzák.
Ha az utolsó 2 akkor ne válaszd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!