Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szombathelyi gimik jellemzése?

Egy naaagy fan kérdése:

Szombathelyi gimik jellemzése?

Figyelt kérdés
Pl. elönyök-hátrányok, mire helyezik a hangsúlyt, milyen nehéz bekerülni stb.

2016. jan. 6. 17:58
 1/2 anonim válasza:

Nos a Nagy Lajos khm elég nehéz...

Bólyai főleg. Minden héten sok a doga, viszont a tanárok, közösség és az egész iskola eszméletlenül jó. De oda szerintem akkor tervezz menni, ha jól megy a matek- meg minden egyéb. Azt hiszem még szóbeli felvételi is szükséges az emelt óraszámos(pl biosz) "szakokra"- bár ebben nem vagyok biztos. Tehát erre a kettőre kéne felkötni a nadrágot.

Premóba úgy tudom már hármas átlaggal is bekerülthetsz. Egyházi suli, de tudom ajánlani mert néhány pap és tanár nagyon jófej!

Kanizsaiban véleményem szerint tömegnyomor van. Egyáltalán nem nehéz bekerülni, és csak pár szakra kell felvételit írni(azért megy oda a fél város) Átlagos gimi.

Összességében ennyi(amúgy a Nagy Lajosról azt hallottam, hogy olyan nehéz hogy minden diák külön tanárokhoz stb. jár?)

2016. jan. 9. 17:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld pacsi! :)
2016. jan. 11. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!