Budapesti Szent Margit Gimnazium velemenyek?
Figyelt kérdés
Kb hanyas atlag kell oda? Milyen eros a suli? Jok a tanarok?
Kb minden erdekel:)
2016. jan. 5. 17:21
11/14 anonim válasza:
Ja és ha kérdésed van, írj privit és válaszolok :)
12/14 anonim válasza:
Külön sportra nem járhatsz, csak igazgatói engedéllyel, ha miséről késel, keményen büntetnek, semmilyen családi programot nem fogadnak el kifogásul, ha vasárnak nem mész osztálymisére. Családi síelés, felejtsd el!!!
Ha eddig vallásos voltál, garantáltan megutáltatják veled.
Némelyik tanár minősíthetetlenül beszél a tanulókkal, a többi nem mer szólni.
Én lelkiismeretes szülőnek nem ajánlom.
13/14 anonim válasza:
Ha még aktuális ,akkor én gimibe oda jártam 5 éven keresztül. privátban én is szívesen leírom milyen volt az az 5 év. Az a helyzet,hogy nem szívesen írom le mindenki előtt. DE azt tanácsolom,hogy SOHA SENKI NE MENJEN ODA!!!!!!!!!
14/14 anonim válasza:
Ja és előző vagyok ! Az egész iskolát le kéne rombolni, úgy ahogy van! A tanári gárdával együtt! És a szerencsétlen papoknak pedig végre nőt kéne szerezni,mert úgy néznek a lány diákokra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!