Jogosan járt el a tanár, vagy nem tehet ilyet?
Tegnap kint voltunk a kerületi parkban. Vízipipáztunk az egyik padon, nem járt arra senki. Egyszer láttuk az iskolából az egyik tanárt elmenni, de nem foglalkoztunk vele. Ma egy másik tanár megállított, és kérdőre vont, merre voltam tegnap. Betelefonált a tanár, akit a parkban láttunk. Majdnem üvöltözött velem, hogy mertem megtenni. Azt mondta, ha tehetné kicsapatna. De hát nem a suliban történt! Amúgy fel akarta hívni a szüleimet, de mivel nem ő az osztályfőnököm, lebeszéltem róla. Viszont az ő osztályából megjelent gyerekeknek beszélni fog a szüleivel, és be is akar nekik írni. Az utóbbit nem teheti, nem iskolában történt. ja, és rendesen lehülyézett engem, és a többieket is. Nyolcadikos vagyok.
Csinálhat ilyet? Írhat be iskolán kívül történt dolgok miatt? Felelősségre vonhat emiatt?
Köszönöm a válaszokat.
14/L.
Hogy pipáztam, és hogy a rendőrök(!!) elvihetek volna mert illegális(!!)
Tiszta hülyeség. Meg keverte a füves cigivel, meg az LSD-vel...
Én rádhívtam volna a rendőrséget minimum.
Minek kell dohányozni közterületen? Pláne úgy, hogy kislány vagy még?!
Jesszus, dehogy illegális xD
Sztem egy idiota a tanárod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!