Milyen levelezőn letenni a gépészmérnökit?
Figyelt kérdés
Idén érettségizek és szeretnék tovább tanulni, mint gépészmérnök, de nem nappalin ha nem levelezőn, mert kaptam egy jó állás ajánlatot ha végzek és nem szeretném ezt ki hagyni mivel jól fizet. Az Óbudai egyetemre szeretnék menni és az érdekelne, hogy hogyan lehet megoldani munka mellett a tanulást, azt tudom hogy szombatonként kell bejárni és ilyenkor amikor bent vagyok szombaton rendesen meg vannak tartva az órák mint nappalin vagy ez hogy van ?2016. jan. 4. 18:26
1/2 anonim válasza:
Pénteken és szombaton kell bejárni, ha pénteken nem tudsz bejárni az baj, mert nagyon sokat fogsz csúszni és amit megkeresel pénzt, azt fizetheted be tandíjra. Ráadásul ha 2 félévnél többet csúszol, akkor visszamenőleg is vissza kell fizetni több száz ezer forintot. Nálunk munka miatt nagyon sokan kerültek bele ebbe az ördögi körbe.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én úgy tudom hogy az Óbudai Egyetemre csak szombaton kell be járni legalábbis a felvi.hu-n ez volt. És ez a féléves dolog ez hogyan működik ?
2016. jan. 8. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!