Mit gondoltok a mérnökinformatikus képezésről, szerintetek bírnám ilyen átlaggal?
Üdv! 11. osztályos tanuló vagyok, és elkezdtem érdeklődni a továbbtanulás iránt. Leginkább a 3 db informatika képzés közül a legtöbb érdeklődést a mérnökinformatika felé mutatom. nem tudom, hogy egytalán van-e helyem a felsőoktatásban vagy a mrérnökinformatika szakon ezekkel az eredményekkel:
-Matematika 4 (Év eleje óta járok emeltmatek külön órákra)
-Fizika 4 (Egyes részek nem annyira, de páldául az elektronika, villamosság, radioaktivitás ezek érdekelnek)
-Programozás 4 (C#-ot tanulok 9. korom óta)
-Informatika 5 (ha ez nevezhető annak.. :D (Word, Excel, Acess)
Magyar 4 Töri 5
Ilyen eredményekkel megérné belevágni a felsőoktatásba? Nagyon elszánt vagyok, amit egyszer a fejembe veszek, azt általában nem szeretem, és nem is szoktam félbehagyni. 3 intézmény között gondolkodok, ez az SZTE, DUE, GAMF. Melyik lenne a legkedvezőbb, és mit tudtok az alábbi intézményekről? Tanárok, hallgatók, mennyit kell kb tanulni, egyszóval minden fontos információ érdkelne. Előre is köszönök minden egyes normális választ! :)
Mindenképp vágj bele, a továbbtanulás a legtöbb esetben kifizetődő, bárki bármit mondjon.
A jegyeid alapján "bírni fogod", bár azért nagyon más lesz középiskolához képest. Többet számít a szorgalom-kitartás, sokszor csak azon múlik.
Nem igazán ismerem a felsorolt helyeket, szerintem válaszd a legnagyobbat, vagy ahova egyszerűbb bejárnod/lakhatást megoldani, vagy vannak ismerőseid, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!