Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit gondoltok a mérnökinformat...

Mit gondoltok a mérnökinformatikus képezésről, szerintetek bírnám ilyen átlaggal?

Figyelt kérdés

Üdv! 11. osztályos tanuló vagyok, és elkezdtem érdeklődni a továbbtanulás iránt. Leginkább a 3 db informatika képzés közül a legtöbb érdeklődést a mérnökinformatika felé mutatom. nem tudom, hogy egytalán van-e helyem a felsőoktatásban vagy a mrérnökinformatika szakon ezekkel az eredményekkel:

-Matematika 4 (Év eleje óta járok emeltmatek külön órákra)

-Fizika 4 (Egyes részek nem annyira, de páldául az elektronika, villamosság, radioaktivitás ezek érdekelnek)

-Programozás 4 (C#-ot tanulok 9. korom óta)

-Informatika 5 (ha ez nevezhető annak.. :D (Word, Excel, Acess)

Magyar 4 Töri 5

Ilyen eredményekkel megérné belevágni a felsőoktatásba? Nagyon elszánt vagyok, amit egyszer a fejembe veszek, azt általában nem szeretem, és nem is szoktam félbehagyni. 3 intézmény között gondolkodok, ez az SZTE, DUE, GAMF. Melyik lenne a legkedvezőbb, és mit tudtok az alábbi intézményekről? Tanárok, hallgatók, mennyit kell kb tanulni, egyszóval minden fontos információ érdkelne. Előre is köszönök minden egyes normális választ! :)

2016. jan. 3. 17:23
 1/3 A kérdező kommentje:
A matekkal nincs bajom, ha értem az anyagot, imadom :D Programozni is szeretek, szabadidőmben, unalmamban azt szoktam csinálni, jóval előrébb járok mint az iskolába amit veszünk.. :)
2016. jan. 3. 17:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Mindenképp vágj bele, a továbbtanulás a legtöbb esetben kifizetődő, bárki bármit mondjon.

A jegyeid alapján "bírni fogod", bár azért nagyon más lesz középiskolához képest. Többet számít a szorgalom-kitartás, sokszor csak azon múlik.

Nem igazán ismerem a felsorolt helyeket, szerintem válaszd a legnagyobbat, vagy ahova egyszerűbb bejárnod/lakhatást megoldani, vagy vannak ismerőseid, ilyesmi.

2016. jan. 4. 15:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első válaszolóval, szerintem is válaszd mindenképpen. A leírtak alapján minden esélyed megvan hozzá, a jegyek nem számítanak, ha a tehetséged megvan hozzá (persze a pontok miatt érdemes lenne javítani, ha lehet). Sok sikert, ne add fel az álmaidat! :)
2016. jan. 7. 03:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!