Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen oktatás folyik napjaink...

Árokpart kérdése:

Milyen oktatás folyik napjainkban tulajdonképpen az általános és középsuliban?

Figyelt kérdés
Szerencsére már régóta nem vagyok diák pont a "szerencsére" szóhoz kapcsolódik elsősorban a kérdésem. Itt ezen és más fórumokon is olvasom a tanárokkal kapcsolatos egyre több botrányt olyat, ami számomra megdöbbentő és mikor én a 90-es évek közepén jártam középsuliba nemhogy nem történt de nem is gondolta volna senki, hogy létezi ilyen. Tudom, hogy ezeket a sztorikat a legtöbbször gyereke írják és ki is színezik és tudom, hogy a fantáziájuk miatt nem kell Őket "félteni". Mi is "megértük a pénzünket" sulis korunkban, de amiket itt olvasok az már nagyon durva. Tudnék konkrét esetet is írni, de itt az oktatás linkek alatt megtalálhatóak és nem akarom, hogy a túl hosszú szöveg miatt ne kerüljön ki a kérdésem. Ha a mi időnkben minket diákokat ilyen sok a tanárok általi megaláztatás ért volna, szentség, hogy kimenekültem volna valamiképpen az USA-ba még mosogatni és utcát is söpörni úgy, hogy akár hónapokig vállaltam volna mindenféle emberrel a közösséget egy menekülttáborban. Kérem ne sértődjön meg egy tanár se most erre a kérdésre, természetesen a többségük nem ilyen, sőt remélem, hogy nem és azt is, hogy a legtöbb esetleírás a diákok túlzásaiból fakad, ennek örülnék a legjobban. Ezért kérem aki esetleg napjainkban tanít vagy tanul szóljon hozzá a témához. Az oktatásügy lett rosszabb, a munkahelyi feltételek? Mi újság napjaninkban a sulikban?
2015. dec. 30. 20:35
 1/2 anonim ***** válasza:
77%

Elmondok egy esetet. Első irodalomóra:

- Hogy hívnak?

- Nagy Tamás.

- Te a Nagy Károly öccse vagy?

- Igen.

- Jó, akkor téged meg fogalak buktatni.

Így is lett.

Más nevekkel, de ez így, ebben a formában több mint 40 éve történt (apám mesélte). Ennyit arról, hogy régen semmi ilyen nem volt. Azt pedig a technikának köszönheted, hogy most olvashatsz is ezekről.

2015. dec. 30. 21:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Hozzáteszem, nem egészen értem, hogy egyes deviáns tanárok viselkedése miben minősíti magát az oktatást. Ha néha bunkó eladókkal találkozol, akkor az a kiskereskedelem színvonalának esését mutatja? Nem egészen értem a logikát.

Az oktatás nem lett rosszabb, csak más kihívásoknak kell megfelelni, és a problémákra gyorsabban kell reagálni.

2015. dec. 30. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!