Tudnátok ajánlani jó gimnáziumokat? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A következő a helyzetem. 15 éves vagyok, 9. osztályos, és sosem találtam a helyem az iskolákban, mert hozzám képest az osztálytársaim mindig nagyon éretlenek voltak. 183 centi magas vagyok, már borostás az arcom. Jól tanulok, de a tanulás mellett a nők érdekelnek, néha 1-1 buli, haverok. Viszont az osztálytársaim még kisgyerekek hozzám képest. Azon gondolkodnak milyen játékkal játszanak gépen, és nevetnek a pina szó hallatán. Tudom, ebben a korban még pont hogy ez a normális, de nem tehetek róla hogy nagyon hamar értem.. A mostani sulim jó volt, de nem barátok szempontjábol, azokat itt sem találtam, viszont megtaláltam az első nagy szerelmem. 2 évig voltunk együtt, de most vége, és váltani akarok. Kérlek olyan budapesti gimniázumokat mondjatok, ahol nem mindenki olyan "szarokbele jólesz a 2-es is" mentalitású, mert ilyen legalja gimibe nem akarok menni ahol senkiből nem lesz senki. A tanárok ha lehet legyenek jó fejek amellett, hogy jól is tanítanak. Ami nem tudom, hogy lehetséges-e egyáltalán, de nekem ez lenne a legfontosabb, mert szeretnék új emberek közt lenni, a 9. évfolyamon legyen sok hozzám hasonló. Érett, jófej fiúk és lányok. Előny, ha pesten van, bár jelenleg is budára járok be a 17-ből.😂 Kellemes ünnepeket mindenkinek!:)2015. dec. 27. 00:22
1/1 anonim válasza:
Hova jársz? :)
Esetleg a Berzsenyit, a II. Rákóczit, a Teleki Blankát, a Leövey Klárát ajánlanám. Ott a 17-ben van a Karinthy, az is erős, jó suli :) Madáchot is esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!