Mit vegyek fel tesinek egyetemen?
Debrceni Egyetemen tanulok es nem tudom eldönteni mit vegyek fel következő felevben tesinek. Valami olyan kellene ahol nem kell "szerepelnem" ugymond hanem meghuzodhatok a háttérben es alig kell valamit csinalni. Nem, nem vagyok dagadt hanem szimplán mozgok eleget alapbol es egy 0 kredites targyert nem fogom megeroltetni magam mikor jobb dolgom is lenne. Mit ajanlanatok annak aki nem szereti kifejezetten a testnevelés órákat (csapatjatekokat sem). Gimnasztikat szinten gyűlölöm. Jo lenne ha lehetne csak simán futni de nem hiszem van ilyen.
20/F
Én is oda járok egyetemre :D
Tehát neptunon fent vannak a választható tesik. Ami kevésbé mozgós és eszembe jut az az asztalitenisz, szoktam is látni a szobánk ablakából az órákat, aztán van "kocogóra" vagy vmi ilyesmi a neve, vannak aerobic-órák is.
Én speciel a vívással szemezek és a lovagolással. Bár mindkettő tud megerőltető lenni. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!