Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehetek így gyógyszerész?

Lehetek így gyógyszerész?

Figyelt kérdés

Általános iskolás vagyok .

Kémia : 5

biológia : 5

fizika: 4

matek : 3

A kémiát és a biológiát szeretem , a fizikát csak egy kicsit szeretem .

2015. dec. 13. 10:01
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Nem, mert ahhoz egyetemet kell végezni. 14 év alatt meg sehol sem dolgozhatsz legálisan.
2015. dec. 13. 10:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudom , de így érdemes ilyen szakban gondolkodni ?
2015. dec. 13. 10:13
 3/8 anonim ***** válasza:

van egyetemen fizika.több fel evig

èn inkabb a matek miatt aggodnek. kemiabol alap a szamolas,amihez kell a matek. de fizikabol is a bonyolultabb szamolasokhoz kell a magasabb szintu matek.

szóval nem árt az osszes reál targybol jonak lenni. ha már most általánosban harmas vagy,pedig alap műveleteket vesztek,akkor nem tudom hogy bírnad a kemiat. ott nem szabad elbukni egy elsőfokú egyenlet megoldásán.pedig gondolom ilyenekből kapsz közepest..

szóval inkább arra hajts rá

2015. dec. 13. 10:14
 4/8 anonim ***** válasza:
kémia-matek menjen nagyon!
2015. dec. 13. 10:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Fizika / kémia számolásokat értem , matekot meg feltudom húzni 4-5-re , csak idáig nem sokat gyakoroltam , mellesleg szinte minden tantárgyból 5-ös akarok lenni év végén , kivétel a rajz az ének és a német .
2015. dec. 13. 10:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Én most vagyok harmadéves gyógyszerész, és én is 3 voltam matekból mindig, mégis itt vagyok :) Az egyetemen nagyon minimális matekot kérnek számon, amit nem nehéz teljesíteni a többi vizsgához képest! Szóval sztem hajts a kémiára az a legnehezebb, meg az kell mindenhez! :)
2015. dec. 16. 21:38
 7/8 A kérdező kommentje:
A mostani kémiánk és bioszunk könnyű , kémiából kitűnő vagyok , és olyan könnyű feladatot adnak meg pl : 37 elemnek a nevét és a vegyjelét tudni , 20 perc alatt megtanultam , és a többi osztálytársam meg ebből ír 3-as vagy annál rosszabbat .
2015. dec. 16. 21:43
 8/8 anonim ***** válasza:

természetesen én sem úgy gondoltam,hogy aztán a matek lesz a szórótárgy. hanem csak írtam,hogy kell majd a matek a fizika és a kémia számolásokhoz. pl egyetem első félévben már fizikában előjött,hogy határozzam meg a görbe alatti területet.. ugye akkor matekból még nem is vettük az integrálást,szóval megszenvedtem vele. nem is konkrétan a fizika részével hanem azzal hogy hogy számoljam ki.

kémiából is mondom, ha van egy feladat. hozzáfogsz. kijön mondjuk egy egyenletrendszer. és ott gondolkodsz,hogyan is kell megoldani, az ciki, hiszen az elvét tudnád a kémiai feladatnak, de nem jön ki a végeredmény mert matekból gyenge vagy. és pl labornál rohadtul nem érdekel senkit,hogy hát csak a számolást rontottad el. ha nem jön ki,ugyanolyan mintha az elméleti hátterét nem tudtad volna.

de ez csak egy példa volt,arra akartam kilyukadni,hogy ne hanyagold a matekot,főleg amikor ilyen alapdolgokat vesztek, még hasznos lesz.

pl tudok olyat akinek még a százelékszámítás se megy . azért az nagyon alap szintén a számolásoknál.

2015. dec. 17. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!