Milyen szakmát lenne érdemes választani érettségi után?
Figyelt kérdés
Kereskedő, Logisztikai ügyintéző, Pénzügyi-számviteli ügyintéző, Ügyviteli titkár, Vendéglátásszervező-vendéglős, Fluidumkitermelő technikus, Informatikai rendszergazda, Gyakorló ápoló, Laboratóriumi technikus, Gépgyártástechnológiai technikus, Mechatronikai technikus, Autószerelő, Autóelektronikai műszerész, Autótechnikus, Elektronikai technikus, Automatikai technikus, PLC programozó, Távközlési technikus, Fluidumkitermelő technikus
Ezek a lehetőségeim a környéken. Olyan szakmát szeretnék amivel nem fogok éhen halni. Melyikkel találnék biztosan munkahelyet magyarországon?
2015. dec. 9. 21:42
1/2 Tigger28 válasza:
Amennyiben van rá lehetőséged tanulj hegesztőnek.Plusz tanulj idegen nyelvet, németet vagy angolt.Ezzel megnyílik előtted Európa.Ha jó vagy a szakmádban bel és külföldön is fognak alkalmazni.Külföldön nyelvtudás is kell.De minden esetben javaslom azt hogy tanulj idegen nyelvet.Már csak a saját példámból is.Én sem otthon dolgozom.
2/2 A kérdező kommentje:
Hegesztőként végeztem 2014-ben. Dolgoztam is benne, de nem nekem való, nincs hozzá kézügyességem, meg utálok bent ülni egész nap egy boxban. Nagyon nem nekem való, ezért jelentkeztem esti érettségire, hogy utána más szakmát tanulhassak.
2015. dec. 10. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!