Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemen lenne lehetőség...

Egyetemen lenne lehetőség szakot váltani?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy romanisztikára szeretnék menni (francia szakirány), de franciából nincs lehetőségem érettségizni, mert gimiben nem tanultam, csak általános suliban (Az osztályozó vizsga nagy macera lenne). Már van egy középfokú nyelvvizsgám, tavasszal megyek felsőfokúzni.

Mivel ősszel elvileg már tudnék emeltezni, arra van lehetőség, hogy jelentkezek más nyelvszakra (angolból van egy emeltem, úgyhogy vagy anglisztika vagy más szak, ahová az adott nyelvet nem kell tudni, Pl. portugál szakirány) és év közben átmehetnék franciára? Tudom, hogy elvileg van lehetőség minort felvenni, és akkor felvehetném a franciát, de én ezt szeretném fő nyelvnek: az angolt nem szeretem annyira és nem is vagyok benne biztos, hogy azt szeretném e tanulni.

Köszi előre is!

2015. dec. 6. 13:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!