Milyen a budapesti József Attila Gimnázium spanyol nyek-es tagozata? És milyen a francia? Melyiket válasszam? Egyéb tagozatokról is jöhetnek vélemények, de kérlek titeket írjátok oda melyik tagozat!
Sziasztok, elsősorban olyanok válasza érdekelne, akik oda járnak/jártak. Milyen a közösség, milyenek a tanárok, milyen erősségű...és azt nagyon megköszönném, hogyha azt is odaírnátok milyen átlaggal és hány ponttal vették fel
Élőre is köszönöm, értelmes válaszokért megy a zöld kéz!!! :)
Én a franciát ajánlom, bele vagyok szeretve a nyelvbe, de speciel ez csak az én véleményem :DDD
A JAGban nagyon jó a nyelvoktatás, abszolút abban erős suli.
Nyeken heti 15 óra első nyelv van. Mindegyiknél csoportnál fontos a célnyelv kultúrájának megismerése, illetve az, hogy nyelvizsgát szerezz minimum a nyelvből. De a főcél az emelt érettségi.
Vannak külföldi tanulmányutak és diákcserék is.
Közepes suli. Az iskola 62 %-a lány, ami nem számít soknak, mikor először a suliban jártam, azt hittem kb. annyi lány van, mint a VPG-ben, de szerencsére tévedtem :)
A közösség egész jó, mindenki megtalálja a saját klikkjét, jó suli :)
Nem oda járok, barátnőm 67 pontos központi + 48 hozott pont, középmezőnyben vették fel.
Reál irányban nem mondanám erősnek a sulit, inkább humán irányban. Meg a nyelvoktatáson kívül tényleg nem erős az oktatás, szóval kicsit lassan tanítanak a tanárok.
Viszont az emelt szintű érettségire felkészítés minden tantárgyból egész színvonalas. De az akkor van már, mikor kissebbek a csoportok.
Továbbra sem tudom, hogy a "diákok összetétele" alatt mit értesz, azt mondtam már, hogy a közösség egész jó :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!