Mennyi esélyem lenne bentmaradni a BME járműmérnöki szakon?
11-esnek üzenem, hogy itt vagyok, végigcsináltam ezt a szart, egyetlen egy 3 kredites tárgyam van, amin a diplomám múlik és b*zmeg úgy néz ki nem lesz meg. Inkompetens, tanításra tökéletesen alkalmatlan emberek játszanak évekkel a hallgatók életéből. Mindig is voltak és lesznek is olyan szerencsések, akik mindent elsőre teljesítenek de egy átlagos hallgató vért fog izzadni, mire végigviszi ezt a szart és még akkor is benne van az a faktor, hogy hiába tudsz mindent, amit a tanár leadott órán, megbuksz a zh-n, mert annyira inkorrekt a számonkérés. És senkit nem érdekel, hogy ezzel te kifizetsz x*félévet, hogy nem tudsz diplomázni, hogy belefásulsz az örökös szopatásba és stresszbe.
A tanszékek olyan csórók, hogy a legalapvetőbb berendezésekre sem telik nekik, de sokszor még tintapatronra sem a nyomtatóba.
Egyedül a logisztikusok képzése ér valamit, a járműmérnökinek semmi értelme a gépészkar mellett, a közlekedésmérnökin meg megint csak felesleges szívatás a trend olyan tárgyakkal, amik csak buktatásra jók.
Régen még más volt, az 5 éves képzés idején emberségesebb volt, de mára egy színvonaltan fos az egész. Nem ismerek olyan élő, normális embert, aki szeretne idejárni.
Ezt szebben meg sem lehetett volna fogalmazni 4,8-as és 12-es...
Nekem három év ment el az életemből erre a foshalmazra...
Senkinek nem kívánom azt, ami itt megy. Undorító.
Aki szeretné, hogy megosszam a tapasztalataimat, az nyugodtan írhat nekem is.
(21/L)
12-es vagyok. Elvégeztem. Soha nem éreztem még magam ennyire szabadnak, felszabadultnak és mindeközben baromi dühösnek magam az elmúlt jónéhány év után, mint most.
De ez után csak jobb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!