Madách, Veres Pálné, vagy Városmajori? Többi lent.
Tudom, rengeteg ilyen kérdés van már, de még mindig nem tudok dönteni a három gimi közül, mindegyik mellett szól valami.
Főleg nyelveket és természettudományos tárgyakat szeretnék tanulni, és jó lenne, ha a közösség is kiváló lenne, barátságos diákok..
Egyébként kitűnő vagyok, tehát a hozott pontjaim maxosak lesznek, az írásbelit meg persze nem tudom..
Egyébként maxos hozottak mellé milyen írásbeli kell az alábbi gimikbe?
Bármilyen véleményre kíváncsi vagyok, várom a válaszokat!
Szia! :)
Örültem, amikor megláttam ezt a kérdést, mert én is pont eközött, a három gimnázium között vacilálok, bár én nem vagyok kitűnő sajnos, egy négyesem lesz...
Azt megkérdezném, hogy milyen szak érdekel téged?
Szerintem egy négyessel még simán lehet esélyed! :)
Madáchnál a francia, Veres Pálnénál a nyek, a Városmajorinál pedig a spanyol vagy a német.
Téged? :)
A Veres Pálnéról csak annyit tudok,hogy aki odajár ,az nagyon szereti,jo a kozosseg,programok,tanarok ,szoval egy nagyon jo iskola .
A Városmajoriba is ,aki jar ,nagyon szereti es nagyon buszkek ,hogy benne vannak az 1. 10 legjobban ..a tanarok jok,meghallgatjak a diakokat, az epulet is egeszen jo (nem tokeletes ,de mas iskolakhoz kepest szuper) ..es a diakok kozott van nagyon sok fajta ,de kb az egesz jo
Madách: jo az oktatas,jok a diakok,jo a hire az iskolanak:) ha azt mondod valakinek,hogy te a Madáchba jársz,akkor az nagy dolog (a másik 2 is ,de azert a Madach egy joval regebb multu iskola,ezert tobben ismerik) es a 7.keruletnek nem a rosszabb reszen van azert..:)
En ezt a sorrendet csinalnam: Madach,Varosmajori,Veres Palne
Nézd meg mindegyik honlapját, a felvételi követelmények fenn van. Sehova nem kell kitünő bizonyítvány, a hozott pontoknál is a lényeges jegyek számítanak, legtöbbször: magyar, matek, töri, nyelv, tt. tantárgyak- van ahol csak a 7. évvége és 8.félév számít
Madách: szuper iskola, sok minőségi tanárral. De itt is vannak gyengék, de alapvetően jó hangulatú iskola.
Veres Pálné- jókat hallottam róla, jó közösség, de az elmondottak alapján reálosabb, mint a Madách, de talán gyengébb egy kicsita többiből
Ha TT. tárgyakat akarsz tanulni, a Madáchban is jó az okatás, de elég furcsa lesz, hogy egy 35-ös osztályból 20-an biztos reál analfabéták, nincs igazán versenyhelyzet.És ugyanúgy kifoghatsz gyengébb nyelvtanárt. A Madáchba a nyelvi felvételi is elég kemény, ha nem felelsz meg, nem is mehetsz tovább
.."20-an biztos reál analfabéták"...ezt honnan veszed?
A "reál analfabéták" nem nagyon tudnának min. 75 pontot összehozni az írásbelin. Ez alatt pedig nagyon kevés az esély....
Minden válaszolónak nagyon köszönöm!:)
Holnap tudom meg az eredményeket, majd lehet kérek egy kis segítséget a szóbelihez a VMG-s, VPG-s válaszolóktól :D
én madáchos vagyok és ha a nyelvek és a természettudomány az ami érdekel ne a Madácha gyere, ez egy elég humános suli, és emiatt a természettudományos tantárgyak háttérbe szorulnak de a nyelvek itt nagyon nagyon jók.
többi suliról nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!