Tanár? Hogyan? (kérdések lent)
Ha tanár szeretnék lenni, akkor abból a két tantárgyból emeltet kell tennem amit tanítani szeretnék?
Melyík egyetemen kellene tanulnom, hogy matek-kémia tanár lehessek?
Tuljelentkezés vaszélyes ez a szak?
Milyen középiskolai átlag a feltétel?
Hát én tanárként írok, mindenképpen jól gondold meg a dolgot. Nagyon nagy gondok vannak ezen a pályán, főleg Magyarországon, főleg mostanság és a jövőben.
Nem csak a politikai helyzetet illetően, hanem az iskola, az oktatás helyzetét illetően a fiatalok körében.
Ma már vért izzadok, és nekem kell elnézést kérnem, hogy ha tanítani szeretnék valamit.
Én már ezen a pályán maradok (vagy ki tudja), de ha a mostani helyzetet előre tudom, másra hajtanék.
Főleg, ha megy a matek, akkor "minimum" valami mérnöki pályára mennék, de ha megy, akkor biztosítási, üzleti elemző matematikusnak.
Ha szavazni kellene a dologról, írj fel egy szavazatot NEM rovatba a tanári pályát illetően.
Az embernek a lelke megszakad, de sajnos tökéletesen igaz, amit Parafagolem mond.
A mai világban, Magyarországon nem érdemes tanárnak menni, mert nem becsülik meg, sajnos.
Matematikusnak viszont jelentkezz bátran.
Esetleg jó választás lehet még a vegyész, vagy vegyészmérnök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!