Pécsi gimnazisták figyelem! Melyik gimit tudnátok ajánlani? (többi lent)
Janusban a hatosztályos és a reálos osztályok nagyon jók, a legtöbb évfolyamon az A osztály, a nyelves a leggyengébb. A Babitsban is a humán a leggyengébb gimis osztály - de ott jó az angol és a német is, szóval oda megéri menni.
Szerintem ne menj se a humánra, se a Janus nyelves osztályába.
A Lajos is erős suli, a pécsi gimik közül az első az országos listán, ott van általános tagozat is. Igaz, D. igazgató bácsi kicsit átesett a ló túloldalára, de nem kell megijedni amiatt, hogy vallásos az iskola. (Mellesleg, a janusban R.A. sem normális teljesen. Csak ő másféle propagandát nyom.)
Ha szimpi a Babits nyelves osztályai közül az egyik (angol, német), akkor szeritnem azt válaszd, hiszen eredetileg is azt a sulit szeretted volna. Második helyre én Lajos általánost írnék, harmadik helyre pedig Janus nyelves osztályát.
Sok sikert!
Széchenyibe is van humán tagozat,emelt angollal. Csökkentett óraszámban van minden real tárgy,es emeltben a humán tárgyak. Pluszba heti 2 dráma óránk van,egy elméleti,egy gyakorlati,es minden évben egy előadásunk.
Tanarok nagyja jofej,az osztaly is jo.
Ajanlom,ha nagyon szar vagy a real tárgyakból,en is az vagyok:DDDD
Valojaban most mar elegge megvaltozott a velemenyem es valoszinuleg Leoweybe fogok menni franciara, vagy nemet nemzetisegire.
Elozo valaszolo, tenyleg jo a francia?☺
Ajanlod nekem? Tobbiek? Leoweysek, kerlek, segitsetek 😊 koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!