Baár-Madas Református Gimnázium vagy a Városmajori gimnáziumba érdemesebb menni?
Figyelt kérdés
közösség,tanárok,tanulás(sok-kevés),
melyikbe nehezebb bejutni?
2015. nov. 26. 22:44
2/5 Jedwardlove válasza:
Én a Baár-Madasba járok. Szerintem attól függ,hogy milyen irányba szeretnél inkább továbbtanulni. Mindkét suli elég nehéz,a Baár-Madasba könnyebb bejutni szerintem. A közösség jó,a tanárok nagyon sok pluszt mondanak az órán,bármikor szívesen segítenek. A közösség is jó,sok közös program szokott lenni :) van ősszel pl. ilyen túra meg közösen is megyünk szuplikálni,hogy az iskolát hirdessük,színházba is szoktunk járni:) A BMRG-be viszont sokkal-sokkal szigorúbbak,mint a VMG-be. Tehát kb. semmi körömlakk, osztálykiránduláson semmi alkohol,különben ki vagy csapva. Sokat kell tanulni mindkét suliba. A VMG-be inkább a feleltetésekre mennek rá, nálunk inkább több röpdoga van. Töri az elég kemény,minden évben van év végi tételfelelés,ami negyon jól felkészít az érettségire! :) Én biológia tagozaton vagyok. Ha bármi kérdésed van még írj nyugodtam privátban :)
3/5 anonim válasza:
Menj a VMG-be, én sajna a Madast választottam, bár ne tettem volna!
4/5 anonim válasza:
VMG-be nehezebb bejutni, mert erősebb és sokkal jobb suli, emberségesebb tanárokkal.Azt válaszd!
5/5 anonim válasza:
körömlakk miatt nem szólnak már, kiránduláson pedig többet voltunk anno a kocsmába, mint a szállásn :)
~egy volt bmrg-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!