Veres Pálné Gimnáziumról vélemények?
Húha. Eleinte tetszett az iskola, nagyon varázslatosnak tűnt, hogy ilyen kicsi helyre, a belváros közepébe, lakóházak közé be lehet sűríteni egy ekkora iskolát. A közösségben láttam kissebb csoportokat, meg észrevettem, hogy sok a lány. De nem érdekelt, mert tetszett, hogy van humán tagozat, meg a hozzáállás.
Tájékoztatón kezdtem kiábrándulni a suliból, az ott tanító tanárok nagyon beképzelten, elfogultan mutatták be az iskolát, mintha tökéletes lenne, persze ez nem igaz. Humán iskola, ahogy látom.
Amikor szóbeliztem, a diákok ránk sem hederítettek, játszották a "menő diákokat", még azt mondanám, hogy le is néztek minket. A tanár a szóbelin mindenbe belekötött, a rosszul kiejtett tizedesjegyektől a vallási identitásomig. Rögtön utolsó helyre tettem.
Persze ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!