Mit tegyek ha nem tudom elkezdeni a tanulást?
Mondjuk a helyesírásod valami förtelem, szóval arra rágyúrhatnál.
Azzal egyetértek, hogy sok felesleges dolgot kell tanulni. Koncentrálj azokra, amikre később szükséged lesz, a többit nem kell túlzásba vinni, de a hármas szintet szerintem semmiből sem nehéz elérni, ha annyira megtanulod, akkor szerintem rendben leszel.
Amúgy egy jó tanács: ne magolj, az sosem hoz eredményt. Leülni, úgy elolvasni, hog meg is értsd, ami le van írva a papírra és azt megtanulni, saját szavaiddal.
Nekem sosem volt így problémám az iskolában. (Tavaly érettségiztem.)
Hát amíg leírtad a kérdést az igénytelen stílusodban addig mondjuk nekikezdhettél volna tanulni, bőven rádfér.
Mérnök leszel? Te? Na azt megnézném. Ennyit nem vagy képes megtanulni amit az iskolában kell, akkor hogy akarsz az lenni? Nem magolni kell, hanem tanulni. A jegyeket meg ki nem sz*ja le, ne amiatt aggódj, hanem hogy nem tudsz normálisan fogalmazni, úgy írsz mint egy félanalfabéta, és nem érdekel hogy hány újjal írsz mert a végeredmény a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!