Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium? [ lent ]
A Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégiumba szeretnék jelentkezni, és később a közszolgálati egyetemre menni. Most vagyok 8.-os, lassan felvételi. Itt helyben van egy gimnázium, és anya azt szeretné, hogy itt maradjak, mert közelebb van, illetve nincs kötelező kollégium.
Nem bírom megértetni vele, hogy tetszik a katonai, kolis élet, tetszik az egész suli. Azt mondja, hogy piszkálni fognak a nagyok, illetve ha nem tetszek egy tanárnak, akkor ki fog közösíteni.
Hogyan értessem meg vele, hogy nagyon tetszik ez a suli, és én tényleg ide akarok járni?
Én ezt a sulit jelöltem meg 1. helyre :))
Ti melyik osztályba szeretnétek menni?
Gratulálok
Én kórházban voltam felvételikor. Kértünk pótfelvételit augusztusra, arról elutasìtottak mert már nem férnék be a létszámba, de nekem esélyt se adtak felvételizni, ìrtunk a sulinak 3,5 hete de nem válaszolnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!