Hány százaléktól 5-ös egy dolgozat? És négyes?
Figyelt kérdés
(általános,8.osztály,fizika)2015. nov. 20. 20:54
1/11 anonim válasza:
Ez iskolától és tantárgytól függ, de általában 80-85%tól.
2/11 A kérdező kommentje:
Az 5-ös?
AMugy altalános iskola,8.osztály,fizika
2015. nov. 20. 20:57
3/11 anonim válasza:
Ezt az iskola határozza meg. A tanárod pedig nyilván elmondja.
4/11 anonim válasza:
Első vagyok
Látom, hogy általános iskola, 8.osztály, fizika, el tudtam olvasni. De azt nem tudom akkor se elmondani, hogy a te sulidban hogy nézik. Általános iskolákban is más-más az osztályzási rendszer.
És igen, általában 80-85%tól 5ös. De van, ahol 90%tól és van, ahol 75%tól (bár szerintem ezek ritkábbak).
5/11 anonim válasza:
Ja és olyan 65-70%tól négyes. De ez is csak átlag. Nálunk pl 85%tól 5ös, 75%tól 4es, de ez gimi. Kérdezd meg a tanárodat, ő tudni fogja.
6/11 A kérdező kommentje:
Jó,köszi:D
2015. nov. 20. 21:34
7/11 anonim válasza:
Nálunk a normál dolgozatoknál 90% körül volt az ötös határa, néha 85%, általánosban és gimiben is. De volt olyan (általában fizikából és matekból), hogy sokkal több feladat volt, mint amennyit adott idő alatt meg lehetett oldani. Ezt a tanár is tudta, azért adott annyit, hogy lehessen válogatni. Ilyenkor (formálisan) akár 40-50% is lehetett az ötös határa. Vagy pl. matekból be volt rakva a feladatsor végére egy-két nehéz példa pluszban, de azok se számítottak bele a ponthatárba.
8/11 anonim válasza:
Tanár vagyok. Én 90%-tól adok ötöst, 75%-tól négyest, 55%-tól hármast és 40%-tól kettest.
9/11 anonim válasza:
8-as: milyen iskolatípusban? Nálam 65 a hármas, 50 a kettes.
10/11 anonim válasza:
De szerintem teljesen mindegy a százalék, mert maga a feladatsor lehet könnyebb vagy nehezebb. 20%-tól is lehet a kettes, ha olyan bika példák vannak. De lehet 70% is egy szódolgozatnál. Ezért ez nem iskolafüggő, hanem feladatsor-függő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!