Jövőre ELTE-n kezdem jogot, mindenki nagyképű lesz? (bővebben)
Azt hallottam, hogy nagyon beképzeltek és nagyképűek. Én nem ilyen vagyok, nem akarok senkit se lenézni, ebből most nekem hátrányom lesz? Engem is ki fognak nézni?
Aki ismeri az ottani joghallgatókat írhatna a tapasztalatairól.
Ez hülyeség, és természetesen olyanok szokták állítani, akik egy percet nem jártak arra a szakra.
Én is ide járok, nem vagyok nagyképű, de igenis büszke vagyok rá, hogy bekerültem, hogy jók az eredményeim, mert a belemet kitanulom érte. Ettől még nem nézek le mást, ha valakinek kisebbségi komplexusa van, arról nem tehetek. :)
Mindenhol vannak beképzelt seg*gfejek, nemcsak az ELTE-n. SZTE, PTE stb helyeken is belefutsz olyanokba, akik arra büszkék, hogy anyámapám vett nekem egy céget és én majd ott fogok dolgozni, de addig minél több buliban a sárga földig leiszom magam.
Én a PTE-re járok jogra, mert nem lett volna pénzünk, hogy felköltözzek Bp-re, de itt is vannak olyanok, akik ELTE-ről jöttek át, vegyesen barmok és normális, okos hallgatók. Szóval nem kell emiatt aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!