Teleki Blanka gimnázium biológia-kémia tagozat? 14L
Milyen nehéz a bekerülés?4-es átlag felett vagyok,most is gimibe járok(Könyves Kálmán gimnáziumba),ez befolyásol valamin?vagyis, hogy alap gimiből megyek oda.és milyen a suli úgy alapjáraton?osztályközösség?tanárok?milyen nehéz a suli?
És még annyi,hogy nehezebb suli a Könyves Kálmánhoz képest?mik a különbségek?
Szia! Miért akarsz elmenni a Könyvesből?
Tudnál a sulidról írni pár dolgot (tanárok, diákok, oktatás...?) Lányom most nyolcadikos és ezt a sulit is néztük.
Szia persze. Alapjáraton egy jó suli, nem túl nehéz, bár annak állítják be a tanárok az "ijesztgetéseikkel"(ugye, hogy 3.8 alatti átlaggal kitesznek onnan). Közepesen erős giminek mondanám.Bár igazából tanárfüggő. Vannak nagyon jó, és nagyon rossz tanárok is(pl. A földrajz tanárok). Viszont a nyelveket nagyon jól tanítják, és nekem a biosztanárom is kiváló.
Én az osztályközösségem miatt akarok innen elmenni, nagyon klikkesedett az egész osztály, és a legtöbb osztályban szintén ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!