Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Giorgo Perlasca nevu sulirol...

Giorgo Perlasca nevu sulirol mi a velemenyetek? Erdemes odamenni? Koszi a valaszokat elore is

Figyelt kérdés

2015. nov. 9. 17:00
 1/1 anonim válasza:

Szia! Nem tudom még elolvasod vagy esetleg valaki másnak hasznos lehet-e, de én most szeptemberben kerestem sulit egy évre, mert orvosi egyetemre akarok menni, és alug találtam olyat ami olyan lett volna (sajnos késôn kaptam észbe) hogy nem kérnek érettségit Nekem idáig hàrom vab meg, és egy barátnőm ajnánlotta ezt a sulit, mert elvileg jò, elvileg..

Elment, megnézni megérdeklődni milyen lehetőségek vannak, bár nem nagyon akartam én vendéglátói dolgokba menni, mert nem érdekelt volna, és sose fog csak ahogy îrtam az egy évhez kellett a diák jogosultság miatt.

Amikor megnéztem hova kell menni, hát oke. Sok ismerősöm mondta, hogy eléggé ledurrant helyen van a suli. Oké, a falai szépen meg vannak csinálva, de ha bemész szerintem nagYon deprimáló, és csöves. A tanáriban amikor ráléptem a parkettára nagyon recsegett ami nekem kisse brrr hatásként rögzült be. A mosdókat csak annyiban részletezném, hogy nagyon alja... Kb mintha aluljarót használnád vagy nem is tudom, A tanárokról annyit, hogy kb akihez mentem közölte, hogy nem tuti h végzettséget tudok itt szerezni....... Oke rendben ez nem is baj mert nekem nem is kellett volna, de az, hogy egy tanári ilyet mondjon ki, az nem semmi. A másik meg az emberek akik ott vannak, hát nekem egyáltalán nem jöttek be az arcok, mert sok nem tudok, buta, hangoskodo tahó alakot, C-t láttam ott, és cseppet sem tűntek bizalomgerlyesztőnek.

Mivel ez a suli a Maglódi úton van, hát ez azt is jelenti, hogy sok a rosszarcú, brazil (még nappal is) a kis utcákba nem érdemes beljebb menni, mert leszúrnak. Hallottam hogy egy-két éve vot hogy abban a villamosmegállóban egy hét alatt két embert szúrtak le, szóval aranyos környék. Nem mellesleg a 28,37 es villamosokkról nem is beszélve amin kb alig alig van normális magyar ember, aki nem rosszarcú, kötekedős. Szóval nem egy életbiztosítás az a hely. Jobb megelőzni a bajt ha lehet.

Nekem ráadásul az óráim este 9 körül értek volna véget, végiggondoltam, és inkább másikat választottam (grafikus, webdizajner) ami sokkal jobb, és nekem közelebb is van. Megérte.

Remélem segit valakinek ez a válasz :)

2016. okt. 12. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!