Van olyan szakmunkásképző iskola Miskolcon amiben programozói pályára lehet kerülni?
Szakmunkás képzőbe nincsen informatika tagozat, azt csak infós szakközépbe, azt hiszem Andrássyba, a Bláthyba és a Kandóba is van informatika. De én is egy nagyon erős gimnáziumot ajánlok inkább. Ahhoz hogy programozó legyél nagyon nagyon tudni kell a matekot nem elég egy hármaska hozzá. Ha nem megy emelt szinten a matek mondj le róla mert kín szenvedés lesz.
A programozás teljesen a matekra épül ha nem tudod matematikailag levezetni átgondolni a megírandó programodat akkor sosem lesz belőled programozó.
Én sajnos bele estem a hibába érdekelt az informatika de nem kimondottan a programozás ezért nem fordítottam rá kellő figyelmet középsuliba elvoltam, most egyetem kb meghalok és már a szakváltáson gondolkodok.
Csak akkor vágj bele ha kellő elszántsággal foglalkozol vele csinálod és kitartasz, és nem utolsó sorban egy komoly matek tudással indulsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!